Contact

U bent van harte welkom voor een korte vraag op het kantoor op St. Petrus Banden. Mocht u op zoek zijn naar bepaalde informatie over een afscheid of een graf, dan kunt een afspraak maken. We helpen u graag verder. 

Op St. Petrus Banden vindt u het hoofdkantoor waar de directie en de administratie gevestigd zijn (verwar deze locatie NIET met de Algemene Begraafplaats op Kerkhoflaan 12!). 

Contactgegevens:
Begraafplaats St. Petrus Banden - tevens directie & administratie
Kerkhoflaan 10
2585JB Den Haag
begrafenissen@paxrkb.nl

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag 8:00 – 16:00 op #070-3503718.

Rekeningnummers Stichting R.K. Begraafplaatsen:
NL66INGB0000173141
NL72ABNA0584416989

Openingstijden St. Petrus Banden
Begraaflaats St. Petrus Banden is geopend op maandag t/m zondag van 9.00 tot 16.30
Let op:
Zaterdag zijn de kapel en toiletten gesloten, begraafplaats is wel geopend.
Zondag zijn de kapel en toiletten geopend van 12.00 tot 16.00, begraafplaats van 9:00 tot 16:30.

Sociale media
Een begraafplaats die foto's en nieuws deelt op FacebookTwitter en Pinterest? Ja!

We hebben veel te vertellen en te laten zien. Op St. Barbara zijn er zulke mooie plekken te bekijken. Daarnaast gebeurt er van alles in deze branche, bijvoorbeeld nieuwe initiatieven door jonge, frisse ondernemers. Evenementen zoals 1001 Lichtjes en het landelijke initiatief De Week van de Begraafplaats willen wij graag onder de aandacht brengen. 

Iedereen krijgt vroeg of laat met afscheid nemen en de dood te maken en dat kan op vele manieren. Middels deze website en sociale media willen wij zichtbaarheid en laagdrempeligheid creëren bij onze volgers.

Onze beide begraafplaatsen zijn dagelijks toegankelijk voor een ieder. Het zijn prachtige plekken voor een mooie, rustige wandeling, bezinning en uiteraard rouw en troost. We raken graag in gesprek met onze volgers.

   

 

Deel dit bericht

U bent hier