Open dagen 31 mei | 7 juni #weekvandebegraafplaats

Zondag 31 mei en zondag 7 juni bent u van harte welkom op begraafplaats St. Petrus Banden te Den Haag. Ingrid Rering, bekend van KRO De Wandeling, verzorgt een indrukwekkende lezing over het verlies van haar dochter tijdens de tsunami. Schilder Carel Steijn begeleidt een schilderworkshop op de begraafplaats zelf en professionele zangers van Casuquo Vocaal geven een live concert.

Stichting R.K. Begraafplaatsen te ’s Gravenhage heeft dit bijzondere programma samengesteld voor u. Deze dagen maken deel uit van de Week van de Begraafplaats, een landelijk initiatief om begraafplaatsen toegankelijker te maken.

Op beide dagen vertelt Ingrid Rering haar verhaal over de dood en het verlies van haar dochter tijdens de tsunami. Ze bespreekt op frisse, eerlijke wijze onderwerpen als rouw, schuldgevoel en het hervinden van kracht. Ze schreef een boek hierover: Weer Boven Water. U kunt een exemplaar laten signeren door Ingrid na afloop. We bieden u na de bijeenkomst graag een kopje koffie of thee aan en een heerlijk gebakje.

Op 31 mei brengen professionals van Casuquo Vocaal een selectie van ontroerende muziekstukken ten gehore. Dit ervaren netwerk aan zangers en muzikanten bezorgt met hun live optreden menigeen kippenvel tijdens een afscheid. Na het concert staat er een goed glas wijn en een lekker hapje klaar voor u.

Op 7 juni geeft Carel Steijn een schilderworkshop op begraafplaats St. Petrus Banden. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar hiervoor.

U kunt op beide zondagen een speciale route bewandelen, die u langs opmerkelijke graven leidt. Vraag gerust naar deze route aan ons personeel.

U bent van harte welkom!

Programma zondag 31 mei 2015
12:00 - 16:00
12:30 - 13:00 Lezing Ingrid Rering www.ingridrering.nl
14:30 - 15:00 Live concert door professionele zangers van Casuquo Vocaal. www.casuquovocaal.nl
Wandelroute langs opmerkelijke graven


Zondag 7 juni 2015
12:00 - 16:00

12:30 - 13:00 Lezing Ingrid Rering www.ingridrering.nl
12:00 - 15:00 Kunstenaars schilderen de mooiste plekjes tijdens de schilderworkshop www.cast-art.nl. We hebben nog een paar plekjes vrij.
Wandelroute langs opmerkelijke graven

De entree, drankjes en gebak zijn gratis op beide dagen.

Aanmelden kan via Facebook of via mail. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met ons via projecten@paxrkb.nl.

Begraafplaats St. Petrus Banden, Kerkhoflaan 10, Den Haag.

Deel dit bericht

U bent hier