Kapelconcert Jong Talent

Kapelconcert, Week van de Begraafplaats | Zondag 3 juni 2018
Ook dit jaar doet begraafplaats St. Petrus Banden weer mee met de Week van de Begraafplaats. Dit is een landelijk initiatief om Nederlandse begraafplaatsen toegankelijker te maken. Wij zijn geopend tussen 12:00 en 16:00 geopend voor bezoekers. Graag bieden wij u  een kopje koffie aan met wat lekkers. De wandelroute langs bijzondere graven ligt ook voor u klaar. Op deze manier ziet u begraafplaats St. Petrus Banden op een andere manier. U bent van harte welkom! 

Jong talent treedt iedere eerste zondag van de maand op in de monumentale kapel op begraafplaats St. Petrus Banden. Het zijn de belangrijkste bestanddelen voor een reeks Kapelconcerten, een samenwerking tussen Stichting R.K. Begraafplaatsen en het Koninklijk Conservatorium. Gerenommeerde musici of studenten treden op met hun eigen muzikale keuze.
De magie van de bijna twee eeuwen oude kapel in combinatie met de bijzondere klanken van de studenten van het conservatorium. Van luchtige, klassieke tot vernieuwende en verrassende hedendaagse muziek. Tijdens de Kapelconcerten op zondag spelen jonge musici een gevarieerd programma op begraafplaats St. Petrus Banden.
 
Het Kapelconcert vindt plaats op zondag 3 juni 2018 om 14:00. Het muzikale programma verschijnt een paar weken van tevoren op de website van begraafplaats St. Petrus Banden. Stichting R.K. Begraafplaatsen biedt u deze serie concerten graag aan, de toegang is gratis. De geagendeerde data zijn:​
  • Zondag 3 juni 2018, 14:00
  • Zondag 1 juli 2018, 14:00
Data onder voorbehoud, kijk altijd eerst even op de website:
 
 

Deel dit bericht

U bent hier