Poëzie en muziek tour

Poezie en muziek tour | Zondag 27 mei 2018
Een muzikale poezie tour over begraafplaats St. Petrus Banden i.s.m. Huis van Gedichten en het Koninklijk Conservatorium

Lenteklanken en pakkende poezie; om 13:30 start de Poezie en muziek tour op begraafplaats St. Petrus Banden. Op vijf verschillende plekken op de begraafplaats staan musici klaar om u te laten genieten van een muziekstuk. Voorafgaand aan elk muziekstuk zal er een kort gedicht worden voorgedragen, gemaakt door Krijn Peter Hesselink, docent bij Huis van Gedichten, Jet Wobbe, vaste bezoekster St. Petrus banden en Elsberth Schoenmakers, begraven op de uitbreiding.
De gedichten hebben iets van doen met de specifieke plek op de begraafplaats. 

De tour start bij de entree van de begraafplaats. Na het aandoen van de vijf bijzondere plekken op St. Petrus Banden ontvangen wij u graag in de koffiekamer voor een drankje en een hapje. De verwachte eindtijd van de toer is 15:00; het kan wat uitlopen als er veel vragen zijn over de plekken en graven waar wij langslopen. 

Een bijzondere invulling voor een mooie zondagmiddag! Stichting RK Begraafplaatsen biedt u dit bijzondere event graag aan, er zijn geen kosten aan verbonden. 

Deze tour is onderdeel van de Week van de Begraafplaats. Dit is een landelijk initiatief om Nederlandse begraafplaatsen toegankelijker te maken. Wij zijn zondag 27 mei 2017 geopend tussen 12:00 en 16:00 geopend. 

Data onder voorbehoud, kijk altijd eerst even op de website:
 
 

Deel dit bericht

U bent hier